Neler yeni

Valorant Yeni Türk Ajan Fade Yetenekleri

AkinYilmaz

Bronz
Katılım
31 Ocak 2022
Mesajlar
11
Tepkime puanı
20
Puanları
20
Valorant geçtiğimiz aylarda Türkleri heyecanlandıran bir haber verip Türk bir ajanın oyuna ekleneceğini duyurdu. Ajanımızın adı "Fade". Ülkemizde oyuncular tarafından büyük merakla ve heyecanla beklendi. Geçtiğimiz günlerde karakterin yetenekleri ortaya çıktı ve adeta şaşkına döndük. Karakterin Viper gibi çürütme , Skye gibi kör etme ve oyuncuları belirli bir alana hapsetmek gibi yetenekleri var. Bence Türkler beklediğine değen bir karakter gördü :). Karakter sadece Türkiye'de değil yabancı ülkelerde de çok büyük ilgi gördü. Çoğu e-sporcu karakteri incelerken yeteneklerine şaşkınlık içinde kaldı. Yeni ajanımızın yetenekleri şu şekilde :


3419770_810x458.jpg

TÜRK AJAN FADE YETENEKLERİ

(E) Yeteneği : Musallat

Rakiplerin yerini görmenizi sağlayan bir küre atıyorsunuz. Sova'nın görüş oku gibi rakipleri duvar arkasından görebiliyoruz. E skiline yakalanan rakiplerin geçtiği her yerde bir süre yerlerini belli eden bir iz bırakıyor. Aynı zamanda C yeteneğini bir ize atarsanız canavar izi takip eder ve rakibin yerini kolayca bulabilirsiniz. Yetenek round başında ücretsiz olarak veriliyor ve kullanıldığında 40 saniyede yenileniyor.​

(Q) Yeteneği : Mıhla

Rakiplerinizi bir çember alana hapsetmek için bir top fırlatıyorsunuz. Yakalanan rakipler belirli bir süre içerisinde sağırlaşıp aynı zamanda çürümeye mağruz kalıyorlar. Bu yeteneğin marketteki fiyatı 200 kredi.

(C) Yeteneği : Ecel

Skye'ın kuşu gibi rakipleri kör eden bir canavar atıyorsunuz. Bu canavarı havada mouse ile kontrol edebiliyorsunuz fakat eğer siz kontrol ederken bir rakip görürse en yakın rakibe atılıyor ve ısırıyor. Isırılan oyuncu kısa süreliğine kör oluyor. Bu yeteneğin marketteki fiyatı 250 kredi.

(X) Gece Karanlığı :

Breach ultisine benzer , neredeyse bir side büyüklüğünde alana kabus dalgası gönderir. Bu yeteneğe yakalanan oyuncular 12 saniyeliğine sağırlaşıyor aynı zamanda viperin çürümesi gibi çürüyorlar. Fakat bu çürüme çok daha güçlü oyuncuların canlarını 1'e kadar indiriyor ve ultinin geçtiği yerlerde E yeteneği gibi yerde iz bırakıyor. Sanırım RİOT Games burada biraz abartmış :).

İyi forumlar dilerim :)
 

                                                                                                  

GouLish

Yönetici
Admin
Katılım
28 Ocak 2022
Mesajlar
67
Tepkime puanı
108
Puanları
350
Eline sağlık dostum ;)
 

                                                                                                  
Üst Alt