Neler yeni

World Of Tanks

GouLish

Yönetici
Admin
Katılım
28 Ocak 2022
Mesajlar
67
Tepkime puanı
106
Puanları
350
World Of Tanks
World of Tanks, Belarus'lu Wargaming şirketi tarafından 12 Ağustos 2010 tarihinde yayınlanan Tank savaşı temalı, 20. yüzyıl ortalarının zırhlı birlik savaşlarına yönelik bir takım tabanlı multiplayer online oyundur.

world-of-tanks.jpg


Oyunu ilk defa oynayacaksınız oyun içi kılavuz size oyunu öğretecektir. Oyun sizlere farklı ülkelerin 1. seviye tanklarını vermektedir. Sizler o tanklardan yola çıkıp oyunda bulunan araştırma kısmı sayesinde daha güçlü tanklar elde etmek için araştırma yapıyorsunuz. Bu araştırmaları yapmak için oyunda savaşlar yapıp para ve yıldız kazanmalısınız. Kazanmak için savaşlarda çok iyi bir performans sergilemeniz lazım. Savaşı kazanmak için karşı takımın üssünü ele geçireceksiniz ya da onları yok edeceksiniz.
Oyunu arkadaşlarınızla beraber de oynayabilirsiniz ama girerken ikinizde aynı seviyede olan tankları almak zorundasınız. Oyunda tüm ülkelerin çeşitli tankları bulunmaktadır. Bunlar; hafif tanklar, orta tanklar, ağır tanklar, tank avcıları ve kundağı motorlu toplar bu tanklarla oyunda kendimize değişik roller edinebiliyoruz. Oyun içinde isterseniz klan bile kurabilirsiniz. Oyunu belli bir süre kavradıktan sonra muhteşem tanklarınız ile oyunun düzenlediği turnuvalara katılım sağlayabilirsiniz.

İyi Oyunlar ~ İyi Forumlar

Trailer Videosu - Oyun Tanıtım
 

                                                                                                  
Üst Alt