Neler yeni

Valorant Yeni Ajan Neon

Hyper

Bronz
Katılım
29 Ocak 2022
Mesajlar
4
Tepkime puanı
21
Puanları
20
Filipinli Ajan Neon, şoke edici bir bir hızla öne atılır ve bedeninin ürettiği biyoelektrik dalgalarını düşmanları üzerine salar. Düşmanları gafil avlamak için yarışırcasına koşar ve hepsini yıldırım hızıyla indirir.

Neon.jpg


Karakter Yetenekleri

Hız Şeridi: Önüne doğru, kısa veya bir yüzeye çarpan kadar ilerleyen iki enerji hattı çıkarmak için ATEŞ ET. Bu enerji hatları, görüşü engelleyen ve içinden geçen düşmanlara hasar veren statik elektrik duvarlarına dönüşür.

Elektro Ok: Anında bir enerji oku fırlat. Ok bir kere seker. Ok bir yüzeye çarptığında sersemletici bir patlamayla altındaki zemine elektrik akımı verir.

Yüksek Devir: Neon'u hızlandırmak için anında gücünü odakla. Yükü dolduğunda, alt. Atış'la elektrikli kayma kayma hareketini etkinleştir. her iki skorda bir kayma hareketini etkinleştirir. Her iki skorda bir kayma hareketinin yükü dolar.

Enerji Patlaması: Neonun tüm gücünü ve hızını kısa süreliğine etkinleştir. Gücünü, hareket ederken isabetliliği yüksek olan ölümcül bir ışın saldırısına dönüştürmek için ateş et.
 

                                                                                                  
Üst Alt