Neler yeni

AkinYilmaz

Bronz
Katılım
31 Ocak 2022
Mesajlar
11
Tepkime puanı
20
Puanları
20
Simon Riley yani meşhur "Ghost". Benim de en sevdiğim oyunlardan olan Call Of Duty Modern Warfare 2'nin ana karakterlerindendir. Bana kalırsa Ghost'un çok bir olayı yok bu kadar çok sevilmesinin sebebi tarzı diyebilirim. Neredeyse 2 oyun ana karakterimiz olan Soap MacTavish'in daha çok öne çıkması gerekirdi bence ama neyse... onu da başka bir konuda anlatırız.

GHOST'UN SENARYOYA GİRİŞİ

Ghost'u ilk olarak telsizden duyarız. Alejandro Rojas'ı yakalama operasyonunda Alejandro Rojas'a elektrikle işkence yapar. Bölgeden çıktıkları sırada çevreleri Alejandro Rojas'ın adamları tarafından sarılır.Ama çok sıkıntı çekmeden kaçarlar.


MW2R_SS_Ghost.jpg


BİLE BİLE ÖLÜME GİDİŞİ

Vladmir Makarov'un yeri tespit edilir ve onu öldürmesi için Ghost ve ekibi Rusya'ya gitmek üzere görevlendirilir. Rusya'dan sağ çıkan ghost ve ekibi diğer takım arkadaşlarıyla beraber Makarov'un güvenli evine baskına giderler. içeri girdiklerinde bilgisayardan bilgileri almaya çalışırken aynı zamanda evi düşman saldırısında korumaları gerekmektedir. Baskın atan ekipten sadece Ghost ve Roach sağ çıkar. Saldırı altındaki güvenli evden kaçmaya çalışırken ağır yaralanan Roach'ı Ghost uçağa kadar destek vererek götürür. Tam uçağa bineceklerken hain General Shepherd'ın saldırısına uğrarlar ve kurşunlanıp cesetleri yakılarak hayata gözlerini kapatırlar.


Modern-Warfare-2-Wallpaper-1080p-the-best-74-images-in-2018-.jpg


İyi Forumlar Dilerim :)
 

                                                                                                  
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt