Neler yeni

Bombom 5.5 Private Server Dosyaları - Güncel 2023

Bombom

Demir
Katılım
22 Ağu 2023
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
10
Merhaba Sevgili Forum Üyeleri,

Website Kodlama Hakkında

HTML ve PHP dili ile kodlanmıştır. Açık kaynak kodlu olup dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Sunucu Hakkında
VDS sunucusunda rahatlıkla çalışır, Dedicated Sunucusuna daha fazla para vermenize gerek yoktur.
C# ActionScript ve SQL Server ile çalışır.

Bombom Oyun Hakkında


  • Bombom, 2009 yılında web tarayıcı oyunu olarak piyasaya sürülmüştür. Flash Player tabanlı ve oyun fırlatıcısı .exe ile çalışmakta, oyuncularınızın mobil üzerinden giriş sağlamasını dilerseniz Puffin üzerinden giriş sağlatabilirsiniz.
  • Bombom private server dosyaları Vietnam ‘dan alınmıştır. Oyuncuların en çok talep ettiği eski tadı olan 5.5 sürümünde geliştirimeler yapılmıştır. Tamamen Türkçeleştirme ve sistem geliştirmeleri profesyonel ekibimiz tarafından yapılmıştır, hiçbir şekilde hata ve sorun ile karşılamazsınız.
  • Bombom private server dosyasını geliştirmek için çok uzun zamanlarımızı harcadık, tamamen emek verilerek hazırlanmış kusursuz ve kaliteli proje dosyası. Piyasada bu sürümün ve sorunsuz dosyalarını asla ve asla bulamazsınız, geliştirmeler tamamen tarafımızca yapılmıştır.
  • Geliştirmiş olduğumuz Bombom private server dosyalarında çalışmayan hiçbir fonksiyon bulunmamaktadır. Tüm fonksiyonlar stabilize edilmiş ve sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
Bombom private server dosyalarını satın alan kişiye kurulum konusunda destek sağlamaktayız.

Bombom Private Server Gereksinimleri
Alan Adı (Domain)
VDS (Veri Barındırma)
Ek 1 : Reklam harcamalarınız. Tahmini olarak aylık 1000 – 2000 TL reklam harcamasına karşılık olarak 4 – 5 katı kazanç sağlayabilirsiniz. Silkroad ve Metin2 Private Server piyasalarından daha fazla kazanç sağlamaktadır.
Ek 2 : Oyununuz da aktiflik sağlamak için sınırlı event ve etkinlikler düzenleyebilirsiniz. (Admin Panel üzerinden kolaylıkla düzenleyebilirsiniz.)

Oyun Görselleri










NOT : Bombom private server dosyaları tarafımızca emek verilerek geliştirilmiştir. Dosyaların dağıtılması ve satışa çıkarılması kesinlikle yasaktır.

 

                                                                                                  

Bombom

Demir
Katılım
22 Ağu 2023
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
10
 

                                                                                                  
Üst Alt